Zeytinyağı Saç, Kaş ve Kirpik Uzatır mı?

Zeytinyağı Saç, Kaş ve Kirpik Uzatır mı?

Zengin bir besin kaynağı olan zeytinyağı, içerisinde bulunan mineraller ve vitaminlerle birçok alanda şifa kaynağı olarak kullanılmaktadır. Eklem ağrılarından çeşitli yaraları gidermek için kullanılan merhemlere, kişisel bakımlardan saç maskelerine kadar birçok alanda kullanılan zeytinyağı, doğanın bir armağanı olarak görülmektedir. Zeytinyağının faydaları saymakla bitmeyeceği gibi antik dönemden bu yana kullanılan en yaygın şifa kaynaklarından biri olarak bilinmektedir. Özellikle saç, kaş ve kirpik köklerini güçlendirmede oldukça etkili olan zeytinyağı, içerisindeki E vitaminiyle bu alanda oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu vitamin kaynağı sayesinde zeytinyağı ile saç, kaş ve kirpik uzatmaktadır.

Zeytinyağı saç, kaş ve kirpiğe nasıl uygulanır?

Zeytinyağı birçok kişisel bakım ürünü içerisinde kullanılmaktadır. Özellikle saç, kaç ve kirpik gibi bölgeler amacıyla üretilen bakım ürünlerinin kendilerine özgü kullanım metotları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra zeytinyağı direkt olarak da bu bölgelere uygulanabilmektedir. Zira hiçbir doğal bitki karışmadan da oldukça zengin bir kaynak olan zeytinyağı, kullanılan bölge üzerine iyice yedirilmesi gerekmektedir. Özellikle saçları canlı ve parlak yapmak adına sıkça kullanılan zeytinyağı, bu bölgelerdeki saç, kirpik ve kaş köklerine iyice yedirilmelidir. Zeytinyağının sürülmesinin ardından bir süre beklenmelidir. Saçlar için 1 saat beklenmesi tavsiye edilirken, kaş ve kirpikler için en fazla 20 dakika durulmalıdır

Zeytinyağı ne kadar bekletilmeli?

Zeytinyağının sürülmesinin ardından bir süre beklenmelidir. Saçlar için 1 saat beklenmesi tavsiye edilirken, kaş ve kirpikler için en fazla 20 dakika durulmalıdır. Saçları, kirpikleri ve kaşları güçlendirmek adına en yaygın doğal yöntem olan zeytinyağı sürmek, bu sürelere uyulduğunda oldukça etkili olmaktadır. Düzenli kullanım durumunda ve önerilere uyulan bir çerçevede bu kişisel bakımın yapılması sonucunda kişilerde saçların, kirpiklerin ve kaşların uzadığı, köklerin kuvvetlendiği ve daha canlı bir görünüme sahip olunduğu gözlemlenmiştir.

İlginizi çekebilir: Yüze Zeytinyağı Sürülür mü?

Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı için Kariafarm

Saymakla bitmeyecek eşsiz özelliklere sahip zeytinyağı, içerisinde bulunan zengin mineraller ve vitaminlerle adından söz ettirmektedir. Sofraların vazgeçilmez tatlarına lezzet katan zeytinyağı, antik dönemden bu yana doğadaki en özel ürün olarak görülmektedir. Sofralara kattığı eşsiz lezzetlerin yanı sıra şifa kaynağı olarak da görülen zeytinyağı, Türkiye’de birçok bölgede yetiştirilmektedir. Türkiye’de zeytinyağını işleyen ve satışa sunan başlıca firmalardan olan Kariafarm, sunduğu zeytinyağlarıyla müşterileri tarafından takdir toplamaktadır. Birçok zeytinyağı çeşidinin satışını gerçekleştiren firmanın ürünlerinden biri de erken hasat soğuk sıkım zeytinyağıdır. Kariafarm.com üzerinden satın alabileceğiniz diğer ürünler şu şekildedir:

  • Zeytin Sütü
  • Kantaron Yağı
  • Erken Hasat Genç Zeytin Soğuk Sıkım Zeytinyağı
  • Natürel Sızma Zeytinyağı

Kaliteden ödün vermeden harika bir şekilde ürünlerini şişeleyen Kariafarm, kişisel tercihe göre uygun litreleme seçenekleriyle bu ürünlerini ve daha fazlasını Kariafarm.com üzerinden müşterileriyle buluşturmaktadır.


Daha eski gönderi daha yeni gönderi